9 Eylül 2012 Pazar

Ev Hanımlarına İş Fırsatı : Evde Nikah Şekeri Yapabilirsiniz

Yaz sezonuyla birlikte ülkemizdeki düğünlerin sayısı da artar. Düğün ve nikahların sayısının artmasıyla çiftler, nikah davetiyesi ve nikah şekeri yaptıracak yer arayışına girerler.

Nikah şekeri küçük bir detay gibi görünse de gelinler için oldukça önemlidir çünkü davetlilerinize, düğününüzden fotoğraflar hariç kalan tek hatıra bu nikah şekerleridir.
Evde nikah şekeri yapımı ev hanımlarının boş vakitlerini değerlendirebilecekleri ve ek kazanç sağlayabilecekleri iş fikirleri arasında. Bu işi yapmak çok da kolay değil ancak yeteneğine ve yaratıcılığına güvenen ev hanımlarının kolaylıkla üstesinden gelebileceği bir iş. Bu işi yapmak isteyen ev hanımları mutlaka kendi modellerinin fotoğraflarını içeren bir katalog hazırlamalı ve bu kataloğu yeni evlenen çiftlerin sıklıkla ziyaret ettiği çeyizlik eşya satan dükkanlar, kuaförler, davetiyeci ve gelinlikçi gibi evlenecek çiftlere hitap eden yerlere koymalılar. Hali hazırda nikah şekeri işi ile ilgilenen dükanlarla da görüşüp onlara taşeron üretim yapabilirler.
Diğer taraftan ise internette de nikah şekeri modelleri nin fotoğraflarını sergilemeli, kendilerine ait bir nikah şekeri bloğu açmalılar. Pazarlama kanallarını mümkün olduğu kadar çeşitlendirmek onlara büyük fayda sağlayacaktır.

3 yorum:

  1. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Bir işletme kredisi, kişisel krediler, konut kredisi kredileri, araç kredileri, öğrenci kredileri, konsolidasyon için teminatsız krediler, proje finansmanı vb. Mi arıyorsunuz? Kredi için doğru çözümleriz! Şirketlere ve bireylere% 2 faiz oranı düşük ve uygun fiyatlı krediler sunuyoruz. Bu nedenle, acil ve güvenli bir krediyle ilgileniyorsanız. Daha fazla bilgi için, lütfen bugün bize e-posta gönderin: Via: Elegantloanfirm@hotmail.com.

    YanıtlaSil
  3. Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil