7 Eylül 2012 Cuma

Az sermaye ile Ticarete Başlamak (erkek iç çamaşırı, çorap) risksiz

 
  İlk olarak küçük bir işle başlamak istedim blog paylaşımlarıma umarım size yardımcı olabilirim.
   Evet benim gibi birçok kişi asla ticaretten vazgeçemiyor.Çünkü ticaret bir hazalma mutluluk.Birşeyler alıp satma.Ama hepimizi düşündüren şey tabiki para.Konumuzun başlığında olduğu gibi biz az sermaye ile ne yapabiliriz ve riski en aza masıl indirebiliriz yapacagımız ticarette.
  Benim en ilgili oldugum alan hazır giyim.Malum bayan ürünlerin de devamlı model degişiyor iç çamaşırlarında  bile.erkek giyiminde bayan giyimine kıyasla daha nadir model değişimleri oluyor.risk alamayacağız ya budurum da satacağımız ürün erkek ürünü olacak.birde erkek kıyafetlerinde en az risksiz ne var tabiki iç çamaşırı.her ne kadar yeni ürünler çıksada biz erkek milleti klasik iç çamaşırlarından vazgeçemiyoruz. Sonradan dar likralı boxer lar yüzücü atletleri olsada normal atletler malum bildiğiniz gibi yıllardır aynı model.Dediğim gibi boxera bir çoğumuz alıştık ama hala alışkanlıklarından vaz geçemeyen slip kilot ve arjantin kilot (paçalı) kullanıcıları çok fazla.eger sermeyeniz yeterli olursa boxerda da çeşit yapabilirsiniz bir likralı dar boxer birde rahat desenli penye boxer.satacağımız ürünler belirliyoruz;
        atlet, kilot (slip ve arjantin), boxer (likralı ve penye)
  Birde bir ürün daha erkegin yıllardır modeli değişmeyen çorabı.sonradan ne kadar soket çoraplar çıksada klasik çoraplardan hiçbirimiz vazgeçemeyiz.bayanda bir sürü çorap çeşidi var işin içinden ilk başta çıkılmaz.belki çeşit olsun diye.57 numara ten rengi çorap koyabilirsiniz ama bence gerek yok.hiç uğraşmayın bayan ürünleriyle.Erkek çorabından korkmayın her türlü satılır.ilk aşamada satacağımız ürünler bunlar.Akmaz kokmaz modeli geçmez hiçbir zamanda zarar ettirmez.ilk aşamada bu ürün çeşitleriyle 1000 lira gibi bir rakamla başlayabilirsiniz.Nerede satacağınız konusuna gelince ister devamlı pazarda çarşıda çıkın ister ek gelir olarak eşe dosta satın o size kalmış.
        Benim nacizane fikrim budur az sermaye ile ne yapabilirim diye düşünen arkadaşlar için.
Geçen bayram öncesi bayrama üç gün kala çarşıda sakin düzenli bir yerde 300 lira karşılıgında 4*4 yer kiraladım.3700 lira ciro yaptım.Allah bereket versin harçlığımız çıktı.
       Piyasa bilginiz olsun diye ve ne kadar kazanılıyor bu işten diye. Aşağıda yazayım kaça aldım kaça sattım buradan da kazancımı çıkartınız heralde.
      Hayırlı bol kazançlar.selametle hoşça kalın
NOT: Satışlarınız hep kampanya edasında olsun çoklu satmaya çalışın 3 tane atlet 10tl - 4 tane boxer 10tl - 4 çorap 5tl gibi. müşteri kendini boyle almak zorunda hissediyor.
                 
                                           ALIŞ           SATIŞ
  • Atlet (seher yıldız)       1,73            3 adet 10tl 
  • Atlet (düşük kalite)      1,33            4 adet 10tl
  • Slip kilot                      1,13           5 adet 10tl
  • likralı boxer                 1,70           3 adet 10tl
  • Penye boxer                1,25           5 adet 10tl
  • Çorap                          0,70           ilk önce 1tl dedim sürüm olsun diye millet defolumu sorunlumu demeye başladı halbuki 10 numara çorap sonra 4 tane 5tl dedim.satılıyor sonra 1,5 dedim sorgusuz sualsiz alıyorlar.boylelıkle hem musterının lafını duymadım hemde uc tane satacagıma 1 taneden aynı parayı kazandım.ürünlere düşük fiyatla sattınızmı müşteri burun kıvırıyor hiç gerek yok.neredeyse % 90 a yakın karla sattım ürünleri.3700 tl nin en kötü 1500 tl si kar.400 kadar masraf vardı yer parası bıranda çay çorba.1100 lira allah bereket versin.
  • Ticaretin her türlüsünde yorumlara eleştirilere açığım.Hoşçakalın

110 yorum:

  1. gerçekten tebrik ediyorum sizi biz çok düşndük bu işi yapmayı ama birtürlü gereken cesareti kendimizde bulamadık hep bir soru işareti oldu kafamızda. bize bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? yalcinmemis1@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. daha çok seçenek ve özel tasarımları ile Erkek İç Giyim
    sizlerle

    YanıtlaSil
  3. Tebrik ederim çok güzel iş çıkarmıssın 3 günde ama ben bu çorapları falan toptan nereden alabilirim bilgi verirseniz sevinirim.. emirhan.anyig@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ntk testil gir toptan al

      Sil
    2. Merhabalar bende mersinde dukkanda satmak istiyorum bana yardimci olabilirmisiniz

      Sil
    3. Toptan satis yapiyorum almak isetrsniz

      Sil
    4. Nasıl ulaşabilirim size

      Sil
  4. merhabalar.ben de bu işe parca parca düzine alarak eşe dosta satarak baslamıstım.baktım ki seri ve maliyetsiz biçimde para kazandırıyor işleri büyütmeye karar verdim dükkan actım cesitli yerlere basvurdum netwoek marketing ve denizli pamukkale unıversitesi TEKNO Kent gibi yerlere ve olumlu sonuclar alarak simdi kendi işyerimi kurudm ve yurt içi ve yurt dışı ihracat yapıyorum.oncelikle sizden istedigim direk iç çamasırı degilde corap uzerine yogunlasın maliyeti az ve seri sekılde satılan bir ürün.biz bu işte kendimizi kanıtlamak için ve göstermek için ürünlerimiz cok az bir maliyete satıyoruz.urunlerimiz 1. kalite ister likralı ister havlu ister kısa ister uzun her turlu corap bulunmaktdır.kısa zamanlı seri cok para kazanmak isteyenlere gore.biz 1. kalite hatasız olan ürünlerimizi düzninesini yani 12 tanesini 6 lira ya satıyoruz.siz ister tanesini 75 kurusa iste 1 tl ye satarak seri para kazanabilir ve kar edebilirsiniz.ya da sizde duzınesini ornegın 8 veya 9 tlye satarak kazancaınızı az ama daha seri sekilde arttırabilirisniz.bunun için bilgi ve urun almak için musteri temsilcimiz ve pazarlama departmanımız olan metin beyle gorusebilir ısteddıgınzı sorabılır ve urun temın edebiliriniz.turkıyenınn her yerıne gonderımız vardır numune ısteyenler ulasabilirler. 0 554 931 00 17.UNUTMAYIN KORKMAYIN ZARARSIZ VE KARLI BİR PİYASA..

    YanıtlaSil
  5. kiloyla iç çamasırı isteyenler bana ulasabılırler 05392187125

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,

      ben toptan kiloyla fantazi ic camasiri,gecelik,fantazi erkek string, tanga ariyorum. ibrahim.d@icloud.com

      Sil
    2. Böbreğini satmak ister misin? Mali çöküş nedeniyle böbreğini para için satma fırsatı mı arıyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız, o zaman bugün bizimle kelina Hastanesi'nde iletişime geçin ve (800.000 dolar) Böbrek için sağlayacağız. Hastanemiz uzmanlaşmıştır. böbrek cerrahisi ve alım satım ile de ilgileniyoruz. Verici bir canlı ile donör böbrek nakli. India.usa ve Nijerya'da bulunuyoruz. Böbrek alım satımıyla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişim kurmaktan çekinmeyin.

      e-posta: kelinahospita01@gmail.com / WhatsAp
      +2348136286824
      Cevaplarını bekliyorum
             Saygılarımla

      Sil
  6. Arkadaşlar küçük bir dukkan var hazır fakat sermaye sıfır bu şekilde iç giyim nasıl yapabilirim bunun bir yolu varmı.? Lütfen Yardım ci olursaniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşlar küçük bir dukkan var hazirda fakat sermaye sıfır. İç Giyim olarak burayı faaliyete gecirmek istiyorum bunun bir yolu varmı nasıl yapabilirim.? Yardımcı olursanız allah rızası için çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  8. Bende çamaşır işi yapmak istiyorum

    YanıtlaSil
  9. Bende çamaşır işi yapmak istiyorum

    YanıtlaSil
  10. Eşim erkek ic çamaşır işini yapmak istiyor nerden alabiliriz nasıl alabiliriz bu konuda bilgi istyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toptan rambo atlet almak isteyen pazarlamacılar aranıyor..Türkiye geneli satışımız..

      Sil
  11. Eşim erkek ic çamaşır işini yapmak istiyor nerden alabiliriz nasıl alabiliriz bu konuda bilgi istyorum

    YanıtlaSil
  12. Sayın nıhal guloglu..bana ulasınız...firatozgu@yahoo.com

    YanıtlaSil
  13. Sayın nıhal guloglu..bana ulasınız...firatozgu@yahoo.com

    YanıtlaSil
  14. tüm havlu çeşitleri satılır. toptan ve perakende. iletişime geçiniz..
    info@dadyatekstil.com

    YanıtlaSil
  15. DİĞER HİZMETLERİN DİĞER FIRSATI, İŞ İNSANI / KADIN, BİR KURULUŞTA İŞÇİ MİSİNİZ, KENDİ KENDİNE ÇALIŞMIYOR MUSUN? Stres içermeyen bir iş için kişisel bir kredi gerektirir, öyleyse bugün bize ulaşın, düşük faiz oranı ile% 2 kredi öneriyoruz, yüzünüze bir gülümsemeyle devam edebilirsiniz, emniyet, müşterilerimizin mutluluğu bizim gücümüzdür . Eğer ilgileniyorsanız, aşağıdaki kredi başvuru formunu doldurun:
    Borçlu Bilgileri:

    Ad Soyad: _______________
    Ülke: __________________
    Cinsiyet: ______________________
    Yaş: ______________________
    İhtiyaç Kredisi Tutarı: _______
    Kredi süresi: ____________
    Kredinin amacı: _____________
    Cep telefonu numarası: ________

    Daha fazla bilgi için şimdi bizimle e-posta yoluyla iletişime geçin: mariasednerloanfirm@gmail.com

    YanıtlaSil
  16. merhaba arkadaslar,

    ben toptan kiloyla erkek fantazi ic camasirlar ariyorum. Ve Bayan fantazi gecelik, fantazi ic camasiri.

    ibrahim.d@icloud.com

    YanıtlaSil
  17. Ben Iowa City, ABD'de bulunan Iowa Lutheran Hastanesi'nden bir temsilciyim, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp satması için tekrar başladığımızı ilan etme fırsatını verdim. Böbrek, Bu teklifle ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-postadan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: Bağışçılarımızı iyi bir miktarda parayla ödüllendiriyoruz ve Organlarda uzmanız Cerrahide ve donör olarak risk yok o.
    Ve bu bizim e-postamız:
    iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  18. Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

    Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uygun böbrek bağışçılarına göre yapılacaktır.
    Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Iowa Lutheran Hastanesi.

    YanıtlaSil
  19. Bir hayat kurtarmak, böbrek donörü olmak ve iyi ücret almak

    Herkese merhaba, ben Doktor Hassan'ım ve finansal durumunuzu değiştirmek, bir böbrek donörü olmak ve bir hayat kurtarmak ve hala iyi bir ücret almak isteyeceğinizi bilmenizi isterim. Sağlıklı olduğunuzu biliyorsanız, sadece bir böbrek satmaya veya bağış yapmaya hazırsınız (ödeme, seyahat masrafları için ödenen tüm masraflarla birlikte 500.000 dolar), bugün hastanemde bir bağışçı haline gelir. Daha fazla hayatın her gününü kurtardığımız için acilen böbreklerden bağışlara ihtiyacımız var.
    Talebinizi bana bugün yazın e-posta: (doktoryekterkidneytransplant@gmail.com)
    Not: ameliyat ve sadece sağlıklı insanlar seyahat etmeye hazır

    Doktor Hassan Yekter.
    doktoryekterkidneytransplant@gmail.com

    YanıtlaSil
  20. Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

    Zengin olmanız için bir fırsat budur, güvence altına alır ve size% 100 güvenli işlem garantisi veririz, her şey yol gösterici yasalara göre yapılacaktır.
    Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Iowa Lutheran Hastanesi.

    YanıtlaSil
  21. Merhaba
    Ben St lukes hastanesinin doktoru Robson (carolbobrekhastanesi@gmail.com) Şu an gördüğünüz sayfanın yöneticisiyim. Bir böbrek donörü olmak isteyen veya bir hayat kurtarmak için böbrek satmak isteyen herkes, şimdi sadece doktor robson e-posta gönderin. Başka insanlar için herhangi bir kurban düşmeyin.
    İletişim E-posta: carolbobrekhastanesi@gmail.com
    Fiyat parası 450.000 dolar ve zengin olmak isteyenler için bir fırsat ve sağlıklı olmalısınız. şimdi bize e-posta gönderin.
    haberleri paylaş

    YanıtlaSil
  22. Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

    Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uygun böbrek bağışçılarına göre yapılacaktır.
    Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Iowa Lutheran Hastanesi.

    YanıtlaSil
  23. Bir hayat kurtarmak, böbrek donörü olmak ve iyi ücret almak

    Herkese merhaba, ben Doktor Hassan'ım ve finansal durumunuzu değiştirmek, bir böbrek donörü olmak ve bir hayat kurtarmak ve hala iyi bir ücret almak isteyeceğinizi bilmenizi isterim. Sağlıklı olduğunuzu biliyorsanız, sadece bir böbrek satmaya veya bağış yapmaya hazırsınız (ödeme, seyahat masrafları için ödenen tüm masraflarla birlikte 500.000 dolar), bugün hastanemde bir bağışçı haline gelir. Daha fazla hayatın her gününü kurtardığımız için acilen böbreklerden bağışlara ihtiyacımız var.
    Talebinizi bana bugün yazın e-posta: (doktoryekterkidneytransplant@gmail.com)
    Not: ameliyat ve sadece sağlıklı insanlar seyahat etmeye hazır

    Doktor Hassan Yekter.
    doktoryekterkidneytransplant@gmail.com

    YanıtlaSil
  24. İsmim Doktor Michael Baldwin, Iowa Lutheran Hastanesi'nin bir temsilcisi, Organ cerrahisinde uzmandırız ve böbreklerin satın alınmasıyla ilgileniriz ve hastamız böbreğe bağış yapmaya karar veren herhangi bir donöre büyük miktarda para ödemeyi kabul etti. onları kurtarın ve Iowa City, ABD'de bulunuyoruz.
    Böbreğinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen ilerlememiz için bize geri dönmekten çekinmeyin.
    Ve eğer ilgilenirseniz bizim e-postamız: iowalutheranhospital@gmail.com

    YanıtlaSil
  25. Bir hayat kurtarmak, böbrek donörü olmak ve iyi ücret almak

    Herkese merhaba, ben Doktor Hassan'ım ve finansal durumunuzu değiştirmek, bir böbrek donörü olmak ve bir hayat kurtarmak ve hala iyi bir ücret almak isteyeceğinizi bilmenizi isterim. Sağlıklı olduğunuzu biliyorsanız, sadece bir böbrek satmaya veya bağış yapmaya hazırsınız (ödeme, seyahat masrafları için ödenen tüm masraflarla birlikte 500.000 dolar), bugün hastanemde bir bağışçı haline gelir. Daha fazla hayatın her gününü kurtardığımız için acilen böbreklerden bağışlara ihtiyacımız var.
    Talebinizi bana bugün yazın e-posta: (doktoryekterkidneytransplant@gmail.com)
    Not: ameliyat ve sadece sağlıklı insanlar seyahat etmeye hazır

    Doktor Hassan Yekter.
    doktoryekterkidneytransplant@gmail.com

    YanıtlaSil
  26. Bir hayat kurtarmak, böbrek donörü olmak ve iyi ücret almak

    Herkese merhaba, ben Doktor Hassan'ım ve finansal durumunuzu değiştirmek, bir böbrek donörü olmak ve bir hayat kurtarmak ve hala iyi bir ücret almak isteyeceğinizi bilmenizi isterim. Sağlıklı olduğunuzu biliyorsanız, sadece bir böbrek satmaya veya bağış yapmaya hazırsınız (ödeme, seyahat masrafları için ödenen tüm masraflarla birlikte 500.000 dolar), bugün hastanemde bir bağışçı haline gelir. Daha fazla hayatın her gününü kurtardığımız için acilen böbreklerden bağışlara ihtiyacımız var.
    Talebinizi bana bugün yazın e-posta: (doktoryekterkidneytransplant@gmail.com)
    Not: ameliyat ve sadece sağlıklı insanlar seyahat etmeye hazır

    Doktor Hassan Yekter.
    doktoryekterkidneytransplant@gmail.com

    YanıtlaSil
  27. Böbrek almak mı yoksa böbreğini satmak mı istiyorsun?
    Böbreklerinizi paranın paranın karşılığı olarak satmak için bir fırsat mı arıyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz, yapmanız gereken tek şey bugün bizimle irtibata geçmeniz ve böbrekleriniz için size iyi bir para teklif edeceğiz.
    Benim adım Doktor Flournoy UBTH tıp merkezinde bir Nefrolog. Hastanemiz böbrek cerrahisinde uzmandır ve ayrıca canlı ve karşılık gelen bir donör ile böbreklerin alınması ve nakli ile uğraşırız.
    Biz INDIAN, MALEZYA, ABD, YUNANİSTAN ve NIGERIA.if içinde satış ya da böbrek satın alma ilgileniyorsanız lütfen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin VIA Email :(dr.flournoy2121@gmail.com)

    YanıtlaSil
  28. Merhaba.

    Paranızı para almak ya da satın almak istiyor musunuz, Samuel Hospital acilen ihtiyacı olan O ve B ve A ve AT $ 400,000,00. Herhangi biri bağış yapmaya veya satmaya istekliyse lütfen bizimle iletişime geçin: samuelstephen1009@gmail.com


    Orijinal Donörlere Gerek

    Cevaplarınızı bekliyorum

    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  29. Böbreğini para için satmak istiyor musun? Hastanemiz böbrek cerrahisi / nakli ve diğer organ tedavisi konusunda uzmanlaşmıştır, pasaportlu veya pasaportsuz O +, A + ve B + ve böbrek vericilerine ihtiyaç duyacaktır. Size 850,00 TL . İlgilenen herhangi bir kişi nazikçe
    e-posta yoluyla bize ulaşın: korlebuteachinghospital33@gmail.com veya WhatsApp +12533923198

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böbreğini satmak ister misin? Mali çöküş nedeniyle böbreğini para için satma fırsatı mı arıyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız, o zaman bugün bizimle kelina Hastanesi'nde iletişime geçin ve (800.000 dolar) Böbrek için sağlayacağız. Hastanemiz uzmanlaşmıştır. böbrek cerrahisi ve alım satım ile de ilgileniyoruz. Verici bir canlı ile donör böbrek nakli. India.usa ve Nijerya'da bulunuyoruz. Böbrek alım satımıyla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişim kurmaktan çekinmeyin.

      e-posta: kelinahospita01@gmail.com / WhatsAp
      +2348136286824
      Cevaplarını bekliyorum
             Saygılarımla

      Sil
  30. Merhaba, şimdi acil donörlere ihtiyacımız var.
    sperm, yumurta, böbrek, karaciğer donörü olmaya hazırsanız veya böbrek almak istiyorsanız hemen hastaneye başvurun: Drellahospital@gmail.com
    Bu, satmak / satın almak ve böbrek bağışlamak için doğru yerdir

    YanıtlaSil
  31. Merhaba,

    Böbreğini acilen parayla satmak istiyor musun? Evet ise bu e-posta yoluyla daha fazla bilgi için bize geri dönün: ubth112@gmail.com

    YanıtlaSil
  32. Bir Böbrek satın almak mı yoksa satmak mı istiyorsunuz?
    böbrek? Sen
    paranızı para için satmak için bir fırsat arıyor
    finansal çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    o zaman bugün bize ulaşın ve size iyi teklif edeceğiz
    Böbrek için para miktarı 400.000 dolar. Benim adım Doktor MOHAMMED
    FRANCISCO HASTANESİ'nde Nefrolog. Bizim hastanemiz
    Böbrek Cerrahisi uzmanı ve aynı zamanda
    yaşamak ile böbreklerin alınması ve transplantasyonu
    karşılık gelen donör.
    Biz Hint, Türkiye, ABD, Malezya, Dubai bulunmaktadır
    Böbrek satın almak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen
    e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.
    Email: franciscohospital1988@gmail.com

    Saygılarımla

    DR MOHAMMED

    YanıtlaSil
  33. Bugün böbreğini satmak istiyorsan. Hemen bize mesaj atın. En fazla bir miktar için bir böbrek satın alınır, Ulusal vakıf şu anda sağlıklı böbrek satın alıyor. Robert Hospital böbrek Cerrahisinde bir Nefrolog ve biz de bir karşılık gelen bir donör yaşayan böbreklerin alım ve nakli ile ilgileniyoruz. Biz Hindistan, Kanada, İngiltere, Türkiye, ABD, Malezya, vb. Bulunmaktadır. Böbrek satma ilgileniyorsanız lütfen bize e-posta yoluyla ulaşın: robertjerry859@gmail.com

    YanıtlaSil
  34. 18 ila 45 yaşlarında makul bir ücret karşılığında bir böbrek bağışlamak isteyen yeterli insanlara ihtiyacımız var. İlgili taraflar, daha fazla işlem için en kısa sürede iletişime geçmelidir. lütfen iletişime geçin (lucasgrantfirm@gmail.com)

    YanıtlaSil
  35. 18 ila 45 yaşlarında makul bir ücret karşılığında bir böbrek bağışlamak isteyen yeterli insanlara ihtiyacımız var. İlgili taraflar, daha fazla işlem için en kısa sürede iletişime geçmelidir. lütfen samuelstephen1009@gmail.com ile iletişime geçin

    YanıtlaSil
  36. Bir hayatı kurtarmak için bir böbrek satmak isteyen 18 yaşından büyük ciddi böbrek vericileri arıyoruz ve her bağışçı için iyi bir teklif ve diğer tazminatlarımız var.
    Bizim sürecimiz hızlı ve güvenliğiniz garantilidir.
    Lütfen bize ulaşın iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  37. We provide all types of loans such as investments loans, project finance and financial support to individuals, businesses around the world. we give out funds at 3% interest rate. Get your loan under seven (7) working days.


    Email Address: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +1 404 382 6579

    YanıtlaSil
  38. Bireylere, dünya çapındaki işletmelere yatırım kredileri, proje finansmanı ve finansal destek gibi her türlü krediyi sağlıyoruz. % 3 faiz oranında fon veriyoruz. Kredinizi yedi (7) iş günü içerisinde alın.


    E-posta Adresi: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +1 404 382 6579

    YanıtlaSil
  39. Merhaba,

    Böbreğini acilen parayla satmak istiyor musun? Evet ise bu e-posta yoluyla daha fazla bilgi için bize geri dönün: ubth112@gmail.com

    YanıtlaSil
  40. Herkese merhaba.


    Benim adım Dr. Kate Adams, Üniversite Hastaneleri Bristol NHS Foundation Trust'ta Phrenologist. Hastanemiz Böbrek Cerrahisi konusunda uzmandır ve aynı zamanda yaşayan bir donörle birlikte böbrek alımı ve nakli ile de ilgileniriz. Biz Dubai, Türkiye, ABD, Malezya bulunmaktadır. Böbrekleri satmak veya almakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin: kateadams946@hotmail.com

    Saygılarımla



    Dr Kate Adams



    Telefon Numarası: +2348146161694

    YanıtlaSil
  41. Herkese merhaba.


    Benim adım Dr. Kate Adams, Üniversite Hastaneleri Bristol NHS Foundation Trust'ta Phrenologist. Hastanemiz Böbrek Cerrahisi konusunda uzmandır ve aynı zamanda yaşayan bir donörle birlikte böbrek alımı ve nakli ile de ilgileniriz. Biz Dubai, Türkiye, ABD, Malezya bulunmaktadır. Böbrekleri satmak veya almakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin: kateadams946@hotmail.com

    Saygılarımla



    Dr Kate Adams



    Telefon Numarası: +2348146161694

    YanıtlaSil
  42. Bu, genel kamuoyunu, sağlıklı olan Erkek veya Kadınları bilgilendirmek içindir.
    ve% 100 ciddi
    onların böbrek bağışında acilen Dr. ile irtibata geçmelidir
    Clinton, ben Eromonsele hastanesinde nefrologum ..
    Böbrek nakli için burada olan birçok hastamız var.
    nedeniyle böbreğinizi para için bağışlama fırsatını arıyorsunuz
    Mali arıza, Hastanemiz Böbrek Cerrahisi / nakli alanında uzmanlaşmıştır.
    ve diğer organ tedavisi, biz de satın alma ve
    böbrek nakli
    Sağlıklı ve sağlıklı bir bağışçıyla.
    böbrekleriniz
    Böbreğinizi bağışlamakla ilgileniyorsanız, lütfen tereddüt etmeyin
    E-posta yoluyla bize ulaşın; eromonselehospital121@gmail.com

    YanıtlaSil
  43. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  44. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  45. Iyi gunler urunleri nerden alacaz

    YanıtlaSil

  46. Ben doktor petersen, 300 $ toplamında bireylere böbrek satıyoruz, ilgileniyorsanız, lütfen bu e-posta yoluyla bizimle iletişime geçebilirsiniz .... doctorpetersonhospital@hotmail.com

    YanıtlaSil
  47. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  48. böbrek
    Ben doktor petersen, 300 $ toplamında bireylere böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bu e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin, doctorpetersenhospital@hotmail.com

    YanıtlaSil
  49. Merhaba efendim,
    Postanızı aldık, ancak sizden istenen bilgilerin bir kez daha açıklığa kavuşturulması için gönderilmesi gerektiğini anlamalısınız.

    YanıtlaSil
  50. *% 3 faiz kredisi oranı sunuyor
    * Nakitsiz Girişimci Sigortası
    * Para için garanti

    Kredi notu iyi olan Credit Financier Home, sınai ve kişisel menfaatler amacıyla şahıslara veya şirketlere veya kooperatif birliklerine teminat kredileri ve teminatsız krediler sunmaktadır.

    İletişim Adresi:
    Whatsapp: +15184181390
    Doğrudan posta
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  51. MERHABA
    acilen iki böbreğe ihtiyaç duyuyor
    bugün böbreğinizi hastaneme satmaya hazırsanız.
    Böbrekiniz için size iyi bir miktar sunacak 250.000 00 $.

    iletişim e-posta linki:
    ( mayoclinichospital199@gmail.com) size yardımcı olmak için burada olduğum için endişelenmeyin.

    Selamlar
    Dr Prof Rajski Tadeusz
    hastane

    YanıtlaSil
  52. MERHABA
    acilen iki böbreğe ihtiyaç duyuyor
    bugün böbreğinizi hastaneme satmaya hazırsanız.
    Böbrekiniz için size iyi bir miktar sunacak 250.000 00 $.

    iletişim e-posta linki:
    ( mayoclinichospital199@gmail.com) size yardımcı olmak için burada olduğum için endişelenmeyin.

    Selamlar
    Dr Prof Rajski Tadeusz
    hastane

    YanıtlaSil
  53. Böbreğinizi para için satmak ister misiniz? Hastanemiz Böbrek Cerrahisi / nakli ve diğer organ tedavilerinde uzmanlaşmıştır, acil olarak O +, A + ve B + ve böbrek donörlerine pasaportu olan veya vermeyen donörlere ihtiyaç duyacağız ve size en düşük fiyatı 550,00 $ verecek . İlgilenen herhangi bir kişi nazikçe yapmalı
    e-posta yoluyla bize ulaşın: korlebuteachinghospital33@gmail.com

    YanıtlaSil
  54. Bir hayat kurtarın, böbrek bağış yapın ve iyi bir ücret alın

    Herkese merhaba, ben Dr. DALEN ve finansal durumunuzu değiştirmek, böbrek bağışçısı olmak, hayat kurtarmak ve hala iyi bir ücret almak istediğinizi bilmenizi istiyorum. Sağlıklı olduğunuzu biliyorsanız, yalnızca bir böbrek satmaya veya bağış yapmaya (seyahat masrafları için ödenen tüm masraflarla birlikte 500.000 $) hazırsınız, bugün hastanemde bağış yapıyor. Hayatın her gününü kurtardığımız için acil böbrek bağışlarına ihtiyacımız var.
    Bana bugün isteğinizi yazın e-posta: doctormanipalkidneytransplant@gmail.com
    Not: Cerrahi ve sadece sağlıklı insanlar seyahate hazır
    +18189344104 numaralı telefondan iletişim

    DALEN MICHAEL.
      doctormanipalkidneytransplant@gmail.com

    YanıtlaSil
  55. Lütfen dikkat,

    Bu genel halkı bilgilendirmektir Sağlıklı ve% 100 ciddi Bay veya Bayan.
    Dr. Bagistas'ın acilen böbrekleri olması gerekiyor. Dr.
    Guray Doğan Sesçuk, Cerrahi Hastanesinde Nefroloji Uzmanı ..
    Böbrek nakli için bir sürü hasta var. DR-d
    Böbrekleriniz için bir bağış yapmak için bir fırsat arıyorsanız para
    Mali bozulma, Hastaneye yatırılmamış Böbrek Cerrahisi / Acil uzman.
    Ve diğer organ prosedürleri için, böbrekleri alıp taşımakla ilgileniyoruz
    Yaşayan ve sağlıklı bir bağışçı ile. Böbreklerimiz 500.000,00 USD,
    Böbrek bağışı ile ilgileniyorsanız, lütfen tereddüt etmeyin.
    +18638216348 numaralı telefondan veya e-posta ile bize ulaşın: (drdogankidneyhospital@gmail.com)

    Saygılarımla ...
    Dr.Guray Dogan Sescuk
    Drdogankidneyhospital@gmail.com
    Güray Doğan Sesçuk Cerrahi Hastanesi
    Drdogankidneyhospital@gmail.com

    YanıtlaSil
  56. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  57. Böbreğini satmak ister misin? Mali çöküş nedeniyle böbreğini para için satma fırsatı mı arıyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız, o zaman bugün bizimle kelina Hastanesi'nde iletişime geçin ve (800.000 dolar) Böbrek için sağlayacağız. Hastanemiz uzmanlaşmıştır. böbrek cerrahisi ve alım satım ile de ilgileniyoruz. Verici bir canlı ile donör böbrek nakli. India.usa ve Nijerya'da bulunuyoruz. Böbrek alım satımıyla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişim kurmaktan çekinmeyin.

    e-posta: kelinahospita01@gmail.com / WhatsAp
    +2348136286824
    Cevaplarını bekliyorum
           Saygılarımla

    YanıtlaSil
  58. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para garantisi
    * 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    WhatsApp: +15184181390
    Doğrudan posta:
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  59. Krediye ihtiyacın var mı? İşte finansal problemi olanlar için ve hayatlarında maddi canlanma isteyenler için bir fırsat, çok makul bir faizle kredi veriyoruz, her türlü borç borç kredisi, işletme kredisi, sağlık kredisi, ev kredisi, öğrenci veriyoruz Ülkeye maddi sıkıntıdan kurtulmak için kredi vb. Firma Adı: PLUTO KREDİ FİNANSI EVİ. Bugün bize ulaşın
    Office e-postası: plutocreditfinancier@gmail.com
    Telefon: +18474539904

    YanıtlaSil
  60. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  61. Adım Dosher memorial Hastanesi'nden Dr. Brad Hilaman, organ Cerrahisi konusunda uzmanım ve satmak isteyen insanlardan organ alımıyla ilgileniyoruz ve ABD, Malezya ve Dubia'da ama başımızın başındayız. ofisi ABD’dedir. Böbreklerinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bize geri dönmekte tereddüt etmeyin. Ve bu ilgileniyorsanız bizim e-posta: doshermemorial1@gmail.com

    E-posta: doshermemorial1@gmail.com
    Veya whatsapp: +2348101599658
    Dr. Brad Hilaman

    YanıtlaSil
  62. Aşağıdakileri içeren çok çeşitli finansal hizmetler sunuyoruz: İş Planlaması, Ticari ve Gelişme Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kurumlar için yıllık faiz oranına sahip Konut Finansmanı Kredileri. Aileniz için en iyisini alın ve Genel Kredi programımızla birlikte hayalinizdeki evin sahibi olun. İlgilenen başvuru sahipleri BBM INVITE yoluyla bize ulaşmalıdır: {D8980E0B}
    Sadece WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
    Tel .... (+ 44) 7480 729811
    E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    YanıtlaSil

  63. Merhaba, Benim adım Benin Üniversitesi Eğitim Hastanesinden Dr. James henry, organ Cerrahisi konusunda uzmanım ve satmak isteyen insanlardan organ alımıyla ilgileniyoruz ve Nijerya, ABD ve Malezya'da bulunuyoruz. , fakat merkez ofisimiz Nijerya'da. Eğer Böbreklerinizi Satmak ya da Vücut Organınızın Herhangi Bir Parçası Satmak İsterseniz
    daha fazla bilgi için bize ulaşın. Aracılığıyla bize ulaşın
    E-posta: jameshenryhome@gmail.com
    Whatsapp Numarası: +2348110133466
    Sizden duymak umuduyla.
    Saygılarımızla,
    James
    CEO
    BENIN ÖĞRETİM HASTANESİ ÜNİVERSİTESİ.

    YanıtlaSil
  64. Merhaba sürekli veya ek iş olarak çorap satmak isteyenler 97567874u@gmail.com Hüseyin 05435221247

    YanıtlaSil
  65. Bu kamuoyu için bir duyuru, biz böbrek almak ve hastalarımızı kurtarmak için farklı böbrek bağışçılarıyla çalışmak istiyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. hastamıza böbrek bağışı için eşleşme ve her ödülü büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp bize ulaşın: +1(515)293-5520

    YanıtlaSil
  66. Günaydın efendim / Madam.
      İşinizi genişletmek, borçları netleştirmek ve birleştirmek için bugün meşru bir kredi teklifi mi arıyorsunuz? Düşük kredi notu nedeniyle bankalar tarafından geri çevrildiniz mi? Genel finans kurumu ile hızlı kredilerinizi alın.
    Email: generalfinancecorporation.org@gmail.com

    YanıtlaSil
  67. Bir işletme kredisi, kişisel krediler, konut kredisi kredileri, araç kredileri, öğrenci kredileri, konsolidasyon için teminatsız krediler, proje finansmanı vb. Mi arıyorsunuz? Kredi için doğru çözümleriz! Şirketlere ve bireylere% 2 faiz oranı düşük ve uygun fiyatlı krediler sunuyoruz. Bu nedenle, acil ve güvenli bir krediyle ilgileniyorsanız. Daha fazla bilgi için, lütfen bugün bize e-posta gönderin: Via: Elegantloanfirm@hotmail.com.

    YanıtlaSil
  68. Merter piyasasını bilen var mı

    YanıtlaSil
  69. Hakkımda gerçek hayat hikayesi Böbreklerimden birine para için sattığım narayana hastanesinde bayan maria patricial ve Dr.Raj, nakil yapılmadan birkaç gün önce bana (450.000,00 usd dolar) bir miktar para ödedi, kullandım çok fakir olmak ve yemek yememi zor buluyorum, Doktor Raj'ın böbreğini, bir kenarı ilgilendiren bir deneme yapıp geri dönmesi gerektiğini söyleyen bir ken Sean tarafından vererek nasıl telafi ettiği hakkında konuştum. tanıklık, e-postayı (lilavatihospital.in@gmail.com) olarak kopyaladım ve üç saatten az bir süre içinde e-postayla gönderdim Doktordan bir cevap aldım ve pazarlık yaptık ve cesur bir adım attım, kayıt olun, gerekli tüm anlaşmaları alarak, çözün tüm sorun, birkaç gün içinde ikimiz tarafından kabul edildiği gibi ödenen ve operasyon için bir tarih alındı ​​ve herhangi bir sorun olmadan hastayı kurtarmak için bana ameliyat ve denge paramı aldım, şimdi mali olarak yerleşmek ve sağlam, lütfen Hastaneye başvurmaktan ve tereddütlerinizi satmaktan çekinmeyin @ (lilavatihospital.in@gmail.com) Finansal sorunum hayatımda bitti ve şimdi yaşamaktan mutluyum.

    YanıtlaSil
  70. Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil
  71. Böbrek mi almak istiyorsunuz yoksa satmak mı istiyorsunuz?
    böbrek? Sen
    para için böbrek satmak için bir fırsat arıyor
    mali çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    bugün bize ulaşın ve size iyi teklif edeceğiz
    Böbrek için 400.000 dolar para. Benim adım DOKTOR MARTEN
    MARTEN HASTANESİ'nde bir Nefrolog'um. Hastanemiz
    Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmış ve ayrıca
    yaşayan bir böbrek satın alma ve nakli
    karşılık gelen donör.
    Biz Hint bulunan, türkiye, ABD, malezya, Dubai
    Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen
    E-posta ve WhatsApp aracılığıyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
    E-posta: martenhospital@gmail.com
    WhatsApp Numarası: +60 11-2321 7817

    Saygılarımla

    DR MARTEN

    YanıtlaSil
  72. Böbrek mi almak istiyorsunuz yoksa satmak mı istiyorsunuz?
    böbrek? Sen
    para için böbrek satmak için bir fırsat arıyor
    mali çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    bugün bize ulaşın ve size iyi teklif edeceğiz
    Böbrek için 400.000 dolar para. Benim adım DOKTOR MARTEN
    MARTEN HASTANESİ'nde bir Nefrolog'um. Hastanemiz
    Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmış ve ayrıca
    yaşayan bir böbrek satın alma ve nakli
    karşılık gelen donör.
    Biz Hint bulunan, türkiye, ABD, malezya, Dubai
    Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen
    E-posta ve WhatsApp aracılığıyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
    E-posta: martenhospital@gmail.com
    WhatsApp Numarası: +60 11-2321 7817

    Saygılarımla

    DR MARTEN

    YanıtlaSil
  73. Böbrek mi almak istiyorsunuz yoksa satmak mı istiyorsunuz?
    böbrek? Sen
    para için böbrek satmak için bir fırsat arıyor
    mali çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    bugün bize ulaşın ve size iyi teklif edeceğiz
    Böbrek için 400.000 dolar para. Benim adım DOKTOR MARTEN
    MARTEN HASTANESİ'nde bir Nefrolog'um. Hastanemiz
    Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmış ve ayrıca
    yaşayan bir böbrek satın alma ve nakli
    karşılık gelen donör.
    Biz Hint bulunan, türkiye, ABD, malezya, Dubai
    Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen
    E-posta ve WhatsApp aracılığıyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
    E-posta: martenhospital@gmail.com
    WhatsApp Numarası: +60 11-2321 7817

    Saygılarımla

    DR MARTEN

    YanıtlaSil
  74. Böbreğinizi 400.000 USD'ye satmak istiyor musunuz? Sensin
    Böbreğinizi para için satma fırsatı mı arıyorsunuz?
    Mali arıza nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    Yapın, sonra bugün bizimle iletişime geçin ve size iyi teklif edeceğiz
    Böbreğiniz için para miktarı. Benim adım Doctor UMAR
    UMAR Kliniğinde bir Nefrologum. Kliniğimiz
    Böbrek Cerrahisinde uzmanlaşmış ve tedavi ediyoruz
    Böbreklerin satın alınması ve nakli
    Karşılık gelen donör
    Biz bulunan Hindistan, fransa, nijerya, amerika birleşik Devletleri, malezya, Dubai, Kuveyt
    Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen yapmayın
    E-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
    E-posta: doctorumarclinic@gmail.com

    dikkatle
    DR UMAR.

    YanıtlaSil
  75. Böbreğinizi 400.000 USD'ye satmak istiyor musunuz? Sensin
    Böbreğinizi para için satma fırsatı mı arıyorsunuz?
    Mali arıza nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    Yapın, sonra bugün bizimle iletişime geçin ve size iyi teklif edeceğiz
    Böbreğiniz için para miktarı. Benim adım Doctor UMAR
    UMAR Kliniğinde bir Nefrologum. Kliniğimiz
    Böbrek Cerrahisinde uzmanlaşmış ve tedavi ediyoruz
    Böbreklerin satın alınması ve nakli
    Karşılık gelen donör
    Biz bulunan Hindistan, fransa, nijerya, amerika birleşik Devletleri, malezya, Dubai, Kuveyt
    Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen yapmayın
    E-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
    E-posta: doctorumarclinic@gmail.com

    dikkatle
    DR UMAR.

    YanıtlaSil
  76. Böbreğinizi 400.000 USD'ye satmak istiyor musunuz? Sensin
    Böbreğinizi para için satma fırsatı mı arıyorsunuz?
    Mali arıza nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    Yapın, sonra bugün bizimle iletişime geçin ve size iyi teklif edeceğiz
    Böbreğiniz için para miktarı. Benim adım Doctor UMAR
    UMAR Kliniğinde bir Nefrologum. Kliniğimiz
    Böbrek Cerrahisinde uzmanlaşmış ve tedavi ediyoruz
    Böbreklerin satın alınması ve nakli
    Karşılık gelen donör
    Biz bulunan Hindistan, fransa, nijerya, amerika birleşik Devletleri, malezya, Dubai, Kuveyt
    Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen yapmayın
    E-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
    E-posta: doctorumarclinic@gmail.com

    dikkatle
    DR UMAR.

    YanıtlaSil
  77. Böbreğinizi 400.000 USD'ye satmak istiyor musunuz? Sensin
    Böbreğinizi para için satma fırsatı mı arıyorsunuz?
    Mali arıza nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    Yapın, sonra bugün bizimle iletişime geçin ve size iyi teklif edeceğiz
    Böbreğiniz için para miktarı. Benim adım Doctor UMAR
    UMAR Kliniğinde bir Nefrologum. Kliniğimiz
    Böbrek Cerrahisinde uzmanlaşmış ve tedavi ediyoruz
    Böbreklerin satın alınması ve nakli
    Karşılık gelen donör
    Biz bulunan Hindistan, fransa, nijerya, amerika birleşik Devletleri, malezya, Dubai, Kuveyt
    Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen yapmayın
    E-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
    E-posta: doctorumarclinic@gmail.com

    dikkatle
    DR UMAR.

    YanıtlaSil
  78. Böbreğinizi 400.000 USD'ye satmak istiyor musunuz? Sensin
    Böbreğinizi para için satma fırsatı mı arıyorsunuz?
    Mali arıza nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    Yapın, sonra bugün bizimle iletişime geçin ve size iyi teklif edeceğiz
    Böbreğiniz için para miktarı. Benim adım Doctor UMAR
    UMAR Kliniğinde bir Nefrologum. Kliniğimiz
    Böbrek Cerrahisinde uzmanlaşmış ve tedavi ediyoruz
    Böbreklerin satın alınması ve nakli
    Karşılık gelen donör
    Biz bulunan Hindistan, fransa, nijerya, amerika birleşik Devletleri, malezya, Dubai, Kuveyt
    Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen yapmayın
    E-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
    E-posta: doctorumarclinic@gmail.com

    dikkatle
    DR UMAR.

    YanıtlaSil
  79. Böbreğinizi 400.000 USD'ye satmak istiyor musunuz? Sensin
    Böbreğinizi para için satma fırsatı mı arıyorsunuz?
    Mali arıza nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    Yapın, sonra bugün bizimle iletişime geçin ve size iyi teklif edeceğiz
    Böbreğiniz için para miktarı. Benim adım Doctor UMAR
    UMAR Kliniğinde bir Nefrologum. Kliniğimiz
    Böbrek Cerrahisinde uzmanlaşmış ve tedavi ediyoruz
    Böbreklerin satın alınması ve nakli
    Karşılık gelen donör
    Biz bulunan Hindistan, fransa, nijerya, amerika birleşik Devletleri, malezya, Dubai, Kuveyt
    Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen yapmayın
    E-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
    E-posta: doctorumarclinic@gmail.com

    dikkatle
    DR UMAR.

    YanıtlaSil
  80. Nihayet samimi bir Doktor ile tanıştığım ve 4 Ağustos 2019'a kadar böbreğimi bağışladığım için çok iyi yaşıyorum ve endişelenecek bir şeyim yok. Sağlığım çok dengede ve hastane böbrekleri insan vücudundan çıkarmak için model teknikleri kullanıyor. İyileşme sürem bir aydan azdı, çok hızlı ve rahatladım. Böbreğinizi satmaya hazırsanız, onlarla iletişime geçebilirsiniz.
    E-posta: doktor.michaellarry@gmail.com

    YanıtlaSil
  81. Böbrek mi almak istiyorsunuz yoksa satmak mı istiyorsunuz?
    böbrek? Sen
    para için böbrek satmak için bir fırsat arıyor
    mali çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    bugün bize ulaşın ve size iyi teklif edeceğiz
    Böbrek için 400.000 dolar para. Benim adım DOKTOR MARTEN
    MARTEN HASTANESİ'nde bir Nefrolog'um. Hastanemiz
    Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmış ve ayrıca
    yaşayan bir böbrek satın alma ve nakli
    karşılık gelen donör.
    Biz Hint bulunan, türkiye, ABD, malezya, Dubai
    Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen
    e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
    E-posta: martenhospital@gmail.com

    Saygılarımla

    DR MARTEN

    YanıtlaSil
  82. Böbrek mi almak istiyorsunuz yoksa satmak mı istiyorsunuz?
    böbrek? Sen
    para için böbrek satmak için bir fırsat arıyor
    mali çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    bugün bize ulaşın ve size iyi teklif edeceğiz
    Böbrek için 400.000 dolar para. Benim adım DOKTOR MARTEN
    MARTEN HASTANESİ'nde bir Nefrolog'um. Hastanemiz
    Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmış ve ayrıca
    yaşayan bir böbrek satın alma ve nakli
    karşılık gelen donör.
    Biz Hint bulunan, türkiye, ABD, malezya, Dubai
    Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen
    e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
    E-posta: martenhospital@gmail.com

    Saygılarımla

    DR MARTEN

    YanıtlaSil
  83. Böbrek mi almak istiyorsunuz yoksa satmak mı istiyorsunuz?
    böbrek? Sen
    para için böbrek satmak için bir fırsat arıyor
    mali çöküş nedeniyle ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz
    bugün bize ulaşın ve size iyi teklif edeceğiz
    Böbrek için 400.000 dolar para. Benim adım DOKTOR MARTEN
    MARTEN HASTANESİ'nde bir Nefrolog'um. Hastanemiz
    Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmış ve ayrıca
    yaşayan bir böbrek satın alma ve nakli
    karşılık gelen donör.
    Biz Hint bulunan, türkiye, ABD, malezya, Dubai
    Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız lütfen
    e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
    E-posta: martenhospital@gmail.com

    Saygılarımla

    DR MARTEN

    YanıtlaSil
  84. Herkese merhaba.

    Benim adım Dr Kate Adams, Üniversite Hastaneleri Bristol NHS Foundation Trust'ta bir Phrenologum. Hastanemiz Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmıştır ve aynı zamanda yaşayan bir uygun donörle böbrek alımı ve nakli ile ilgilenmekteyiz. Dubai, Türkiye, ABD, Malezya'da bulunuyoruz. Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin: kateadams946@hotmail.com

    Dr Kate Adams

    Telefon Numarası: +2348146161694

    YanıtlaSil
  85. Herkese merhaba.

    Benim adım Dr Kate Adams, Üniversite Hastaneleri Bristol NHS Foundation Trust'ta bir Phrenologum. Hastanemiz Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmıştır ve aynı zamanda yaşayan bir uygun donörle böbrek alımı ve nakli ile ilgilenmekteyiz. Dubai, Türkiye, ABD, Malezya'da bulunuyoruz. Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin: kateadams946@hotmail.com

    Dr Kate Adams

    Telefon Numarası: +2348146161694

    YanıtlaSil
  86. Herkese merhaba.

    Benim adım Dr Kate Adams, Üniversite Hastaneleri Bristol NHS Foundation Trust'ta bir Phrenologum. Hastanemiz Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmıştır ve aynı zamanda yaşayan bir uygun donörle böbrek alımı ve nakli ile ilgilenmekteyiz. Dubai, Türkiye, ABD, Malezya'da bulunuyoruz. Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin: kateadams946@hotmail.com

    Dr Kate Adams

    Telefon Numarası: +2348146161694

    YanıtlaSil
  87. Herkese merhaba.

    Benim adım Dr Kate Adams, Üniversite Hastaneleri Bristol NHS Foundation Trust'ta bir Phrenologum. Hastanemiz Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmıştır ve aynı zamanda yaşayan bir uygun donörle böbrek alımı ve nakli ile ilgilenmekteyiz. Dubai, Türkiye, ABD, Malezya'da bulunuyoruz. Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin: kateadams946@hotmail.com

    Dr Kate Adams

    Telefon Numarası: +2348146161694

    YanıtlaSil
  88. Böbrek almak mı yoksa satmak mı istiyorsunuz?
    böbrek? Finansal kriz nedeniyle böbreğinizi para karşılığında satmak için bir fırsat mı arıyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyor musunuz?
    Bugün bizimle iletişime geçin, size iyi bir hizmet sunalım.
    Böbreği için 1.000.000,00 dolarım var. Benim adım Doktor JAME DAVID. MAIN CLINIC'te nefrologum. Kliniğimiz böbrek cerrahisinde uzmanlaşmıştır ve ayrıca
    Canlı böbrekleri satın alın ve nakledin.
    eşleşen donör. Hindistan, Türkiye ve Amerika'da bulunuyoruz. ABD, Malezya, Hindistan. Böbrek satın almakla ilgileniyorsanız,
    Bizimle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin.
    E-posta: drjamedavid460@gmail.com WhatsApp +2349012028961

    İçtenlikle
    DR JAME DAVID.

    YanıtlaSil
  89. Böbrek almak mı yoksa satmak mı istiyorsunuz?
    böbrek? Finansal kriz nedeniyle böbreğinizi para karşılığında satmak için bir fırsat mı arıyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyor musunuz?
    Bugün bizimle iletişime geçin, size iyi bir hizmet sunalım.
    Böbreği için 1.000.000,00 dolarım var. Benim adım Doktor JAME DAVID. MAIN CLINIC'te nefrologum. Kliniğimiz böbrek cerrahisinde uzmanlaşmıştır ve ayrıca
    Canlı böbrekleri satın alın ve nakledin.
    eşleşen donör. Hindistan, Türkiye ve Amerika'da bulunuyoruz. ABD, Malezya, Hindistan. Böbrek satın almakla ilgileniyorsanız,
    Bizimle e-posta yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin.
    E-posta: drjamedavid460@gmail.com WhatsApp +2349012028961

    İçtenlikle
    DR JAME DAVID.

    YanıtlaSil
  90. Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyanın herhangi bir ATM'sinde kullanılabilecek boş bir ATM kartı alan herkes için iyi bir haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden para çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere veriyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKER'larımız ile mali sorunlardan kaçınır, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan kişi olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir şekilde çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimizden bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Merhaba
    THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
    E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
    Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

    YanıtlaSil
  91. Mali bir yardıma mı ihtiyacınız var? Herhangi bir mali kriz içinde misiniz? Kendi işinizi kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Borcunuzu kapatmak ya da faturalarınızı ödemek ya da iyi bir iş kurmak için paraya mı ihtiyacınız var? Krediniz düşük mü? yerel bankalardan ve diğer finans kuruluşlarından sermaye hizmeti almakta zorlanıyorsunuz? İşte şirketimizden finansal hizmet alma şansınız. Bireylere aşağıdaki finansmanı sunuyoruz:
    * Ticari finansman
    *Kişisel finans
    *İş finansı
    * İnşaat finansmanı
    * İşletme finansmanı ve daha fazlası: [A.P.R @% 1] faiz oranı;
    Bize e_mail Yoluyla Ulaşın: (Financialserviceauthority400@gmail.com)
    [10.000.000,00 €] kadar ödünç alabilirsiniz
    Ve ayrıca ödünç verebileceğimiz minimum [50.000,00 €] kadar düşük

    Aşağıdaki Yollarla da Ulaşabilirsiniz

    ☎ ::::::::::::> + 1 (872) 639 9724
    WhatsApp: +1 (872) 639 9724
    e_mail: (Financialserviceauthority400@gmail.com)

    YanıtlaSil
  92. Merhaba!
    Nasılsın?
    Hastanem şu anda acil nakil için üç (3) Böbrek donörüne ihtiyaç duyuyor, her Böbrek vericisine toplam 550.000,00 USD tazmin edilecek. Seyahat belgelerinizden ve doğrulandıktan sonra ortaya çıkabilecek tüm masraflardan biz sorumluyuz. Sağlıklı ve sağlıklı vücut bu E-posta ile iletişime geçmelidir: dr.donaldhospital@gmail.com (dr.donaldhospital@gmail.com)
    Yalnızca ciddi bağışçılar,% 100 garantilidir.

    YanıtlaSil
  93. Herkese merhaba.

    Benim adım Dr Kate Adams, Adams Hastanesinde bir Phrenologistim. Hastanemiz Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmıştır ve aynı zamanda canlı ve ilgili donör ile böbrek alımı ve nakli ile ilgilenmekteyiz. Dubai, Türkiye, ABD, Malezya'da bulunuyoruz. Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: kateadams946@hotmail.com

    Naber. +1 315 407 1872

    Saygılarımla

    Doktor Kate Adams

    YanıtlaSil
  94. Herkese merhaba.

    Benim adım Dr Kate Adams, Adams Hastanesinde bir Phrenologistim. Hastanemiz Böbrek Cerrahisi konusunda uzmanlaşmıştır ve aynı zamanda canlı ve ilgili donör ile böbrek alımı ve nakli ile ilgilenmekteyiz. Dubai, Türkiye, ABD, Malezya'da bulunuyoruz. Böbrek satmak veya satın almakla ilgileniyorsanız, lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: kateadams946@hotmail.com

    Naber. +1 315 407 1872

    Saygılarımla

    Doktor Kate Adams...

    YanıtlaSil
  95. Para için böbreğinizi almak mı satmak mı istiyorsunuz? Çünkü FORTIS HASTANESİ acilen O+ve B+ve ve A+ve böbrek bağışçılarına ihtiyaç duymaktadır. Bu nedenle, sağlıklı olan hem erkek hem de kadın için bunu bağışlamak veya satmak veya satın almak isteyen varsa, size (Rs 12 CRORE) gibi iyi miktarda para sunmaya hazırız (Rs 6 CRORE) içine yatıracağız. İşlemden sonra Hesabınıza yarım ödeme olarak (6 CRORE Rs) Bakiyeniz olacak, ilgilenen varsa lütfen iletişime geçin: daha fazla bilgi için: aracılığıyla.fortishospital123@outlook.com veya Whatsapp aracılığıyla whatsapp +17013531601

    YanıtlaSil

  96. I made $13,570 with only a $500 investment just within 3 days.. its a very nice feeling .. i have started this for 2 months and i have been very hyper and want to share this with anyone who really wants to make more from sitting at home or just their savings. this is the contact of the agency who showed me the trade to invest in. he works completely free. Whats-app: +1(540)209-1989

    YanıtlaSil
  97. En az 10.000,00 $ ile maksimum 10.000.000.00 $ arasında değişen krediler sağlamak için buradayız, yani Dolar cinsinden başvurmak istediğinizde, ayrıca Endonezya'dan iseniz, minimum Rp.100 juta kredisine başvurmakta özgürsünüz. Maksimum 25 milyar Rp. Bu nedenle, Malezya'dan iseniz, minimum Rm30k ve maksimum Rm850k tutarında bir krediye başvurmakta özgürsünüz. Ayrıca yukarıda belirtilmeyen diğer para birimlerinde de başvurabilirsiniz. tüm finansal harcamalarınızı çok daha düşük bir oranda karşılamanız için ihtiyacınız olan kredi bunu yıllardır yapıyoruz ve hem borç veren hem de borç alan için başarılı ve faydalı oldu bu yüzden her yerde tanıklıklarımız var<<<<>> >> En son tanıklık, toplam Rm2.3juta ile Malezya'dan Farouk ve ayrıca Rp.570juta toplamı ile Endonezya'dan Indra oldu, bu yüzden lütfen bu müşteri dostu işlemde yanlız kalmayın<<<<<>>> >>>>
    İletişim Bilgileri aşağıdadır
    Firma Adı:İSKANDAR LESTARI KREDİ ŞİRKETİ
    Genel Merkez Bilgileri:
    e_mail::>[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]

    YanıtlaSil